Popisu vam pripad ktery se mi stal, snazim se sehnat spinaci aktor jako nahradu za jeden co se mi rozbil. Na strankach
http://www.xcomfort.cz/ jsem si vytisknul vsechny autorizovane distributory v pardubicich a zacal je objizdet abych sehnal zminovany aktor.
Serie zazitku je neuveritelna, napr. ze nemaji katalog proto nemohou dohledat vyrobek v objednavacim systemu, nebo ze dodavka jednoho aktoru bude trvat 14 dni az po tu nejabsudrnejsi zkusenost ve spolecnosti Elektram. Kdyz jsem jim rekl ze potrebuji spinaci aktor od Xcomfort vydesene se na me podivali s tim ze to v zivote neslyseli a vubec netusi co by to mohlo byt. Po privolani dalsi pracovnika sem se dockal uplne stejne odpovedi. Tak jim rikam ukazte mi katalog ja vam to tam najdu. Po te mi bylo sdeleno ze toto zbozi je pouze na obednavku ale kdybych mel zajem maj i na sklade podobne zbozi jineho vyrobce.
Takze vysledek celodenniho objizdeni VSECH autorizovanych prodejcu v Pcich je NULA. Ve meste kde Moeller sponzoruje hokejovy klub se neda sehnat spinaci aktor, to je ostuda. Kdybych treba chtel "Home managera" a nemohl bych ho sehnat nikde skladem tak bych to jeste pochopil ze je jen na obednavku, ale u obycejneho spinaciho aktoru to opravdu nechapu.