|
Az do tedka jsem se svym H1000 byl naprosto spokojeny co se tyce nutnosti mirit na jednotliva zarizeni, IR rozptyl a vykon u H1000 je prote takovy ze mirit neni potreba klidne muze mirit do stropu a televizi to stejne prepne. Takze spise zalezi na provedeni kazdeho zarizeni individualne. Nedavno jsem koupil satelitni STB IPBOX9000HD a tam jsem narazil na problem, H1000 neni schopna tento box ovladat pokud nenamirite primo na IR cidlo. Problem se nachazi primo v IPBOXU, IR cidlo je ulozene za dvojitym sklem a jeste za oteviracimi dvirky.
Tak jsem se rozhodl poridit Harmony RF Wireless Extender a musim rict ze to Logitech ma vymyslene temer dokonale, v setup se nastavi ktere zarizeni se ma ovladat extenderem, cele se to pripoji pres USB k PC uploaduji se data a vse zacne okamzite fungovat. V dodavce jsou 4kabliky kazdy se dvema IR vysilaci, takze teoreticky se da ovladat az 8 zarizeni. Proste IR vysilac se nalepi pri IR cidlo a je to. Na H1000 je dokonce indikovano jestli dany povel je vyslan jako IR nebo RF.
Co se tyce dosahu, jsem naprosto spokojen, uspesne to funguje pres cely dum. Jedina drobnost ktera by se dala vytknout, ovladani pres RF je nepatrne pomalejsi nez pres IR coz je trochu protivne napr. kdyz nejak setupujete TV nebo STB, ale pri beznem provozu to vubec nevadi.
| Přílohy: |

80.1.0.jpg [ 4.49 KB | Zobrazeno 1289 krát ]
|
|